Please wait...
» Forums » Česky - všeobecně » Placená verze

Placená verze

MartinJanda 17.07.2008 11:20

Dobrý den,
neplánujete placenou verzi bez reklamy? Kdyby se nasadila rozumná cena, třeba kolem 200,- za rok, tak osobně bych to za to dal. Přes Adsence vám 200,- za rok určitě nenaklikám :)

Kdyby se k tomu přidali nějaké drobné pokročilé funkce/nastavení :-) Zkuste to zvážit.

Přeji pěkný den

Tomáš Pavelka Skvělý.CZ 17.07.2008 15:23

MartinJanda: Dobrý den, vypíšeme anketu, kde se budou moci uživatelé vyjádřit, zda chtějí placenou verzi nebo ne. A podle zájmu zvážíme realizaci.

Savione 27.07.2008 15:37

Tomáš Pavelka: Anketu celkom oceňujem. Ale po zvolaní prvej vo)lby mi nešlo zvoliť odpoveď v nasledujúcich otázkach.

Tomáš Pavelka Skvělý.CZ 27.07.2008 23:54

Savione: Dobrý den, v každé anketě lze hlasovat jen pro jednu volbu. A pokud jste v dané anketě již hlasoval, není možné hlasovat znovu.

Savione 03.08.2008 18:14

Tomáš Pavelka: To je jasné. že v ankete je možné zadať len jednu odpoveď ale mne šla zadať odpoveď iba v jednej otaázke a to som považoval za chybné. Akokoľvek, teraz je to už asi nepodstatné. :)

Tomáš Pavelka Skvělý.CZ 03.08.2008 22:10

Savione: Pokud jste již v nějaké anketě hlasoval, tak v ní nemůžete hlasovat znovu.

Anonymous 24.08.2008 13:51

ještě jsem nehlasoval ale konstuji že toto je docela užitčný SW a pokud by se to mělo zpplatbit tak Exel to umí také a jenom jde o to aby uživatel nebyl líný a trochu přemýšlel

Tomáš Pavelka Skvělý.CZ 26.08.2008 08:32

Anonym: Dobrý den, nechceme zpoplatnit systém sMoneybox jako takový, pouze uvažujeme o vytvoření, druhé zpoplatněné verze, která by obsahovala několik dalších nadstandardních funkcí. To celé však jen pokud o to bude zájem, pro to hlasování.

Records found: 8